BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 22 August 2011

Coolpix aku . #kdiam :)

HOI ! selamat malam segala ! ^^ 
aku nak cerita ni pasal NiKoN aku . komee nak dengar ke tak ? kalau tak, #pegyymatyy . okey, tuttt ! perhatian ! aku nak cakap sikit ni .. yang catik ke kanan, yang handsome bagai ke kiri, yang muka macam kera tu jgn buat2x tak tahu duduk lagi depan laptop . HAHA . maaf :P
   HOI ! KEDEPAN SIKIT LAH ! TAK DENGAR NANTI !
#bilaakunakmulataktaula xD
okey2x .. aku ada camera . tapi tak mcm kau punya . tapi aku ada la jugak . ewah, pergymaty la. :D
aku punya, kecik . #yg stay depan laptop tuu haa, jangan nak mengutuk ke apa . janji aku ada . kan ada ? ada ke ? kalau ada pergymaty . sikit tak kesah . hihihi maaf :'> nak raya dah ni, maaf la cepat . FISH# xD
Nikon Coolpix L120 front side view black
Add caption
okey, nak tengok ke camera aku ? ni ha .. atas ni . haha . cantik ke ? kecik ke ? PEDULIHAPEHH#  Dah tengok jangan mengutuk . aku sepak kang . :) dah baca pegy main jauh2x . assalamualaikum ya warga emas . HAHAHA :P maaf lagi dan lagi dan pegymaty :)                                                

Sunday, 14 August 2011

Handphone saia~ :'>

Dah 1 minggu lebih, aku tak ada hp . Rindunya la gila ! kalau korg ? apa rasa ? hp tu nyawa aku yg PERTAMA . dan sebab itu aku, tak boleh nak lupakan hp tu . anybody ? tolong aku dapatkan . :'( mcm boleh kan ? Aku harap, aku dapat balik hp aku sebelum raya . 


Ciri2 nyawa saia yang pertama:-
1)warna 'pink' tetap dihati
2)nokia 2690
3)peneman kesunyian *yelasgt


Nak tahu mcm mana hp tu ? ni haa
semart + babi kan ? siapa tak sayang nyawa woii ?!!
selama 1 minggu + lebih2, aku menjadi seorang yang tiada pendirian dan SAKAI ? ! oh yee, aku suka . :'( sekarang, aku kena tunggu tuntutan dari mama and papa aku . HOPE SO diorg tuntut sebelum raya . AMIN~ xD




-->siapa tak tolong doakan, aku sumpah kau mati awal . nak ? HAHA xD . kbye . muahh . aku sayang kau selamanya hp ~! <3

Monday, 1 August 2011

BestFriendNeverDies

Story malam ni, pasal BFF lama aku . nak tau ? follow dulu . kalau tak aku sepak kau kang . haha
Nak kenal ke dgn BFF aku ni ? okey lah, for boy jangan nak gatal sgt lah . dia dah ada pun . hihi


-Rahsiya bt. Wahid
-13 tahun
-SMK Kampung Gelam(peliknyerr)
-Smile =) (kiteorg punya simbol) aww




Saya nak cakap saya sayangg awakk sangat2x !! :

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan . :)

Heyy, assalamualaikum . ^^
pejam,celik,pejam,celik dah pun ramadhan kan ? owkayy .. aku nak cakap Selamat Menyambut Bulan Ramadhan .

Indah kan bila kita puasa ? memang pun . hihi, hari pertama aku puasa dekat Sabah . okey lah, not bad . daripada dekat Perak dulu ? haihh, dah la berbuka jam 7.30 . sabar jeh la ye friend2x aku yg kat Perak tu .                                        
Tadi aku berbuka makan ni je

sedap tak terhingga . HAHA . time aku pergi solat terawih bukan main hebad lagi makcik tu cerita pasal resepi baru dia buat . haha . tapi aku lupa apa resepi dia . memang hebad lah makcik tu .


Tapi tak sehebad aku dgn mama aku . hihi . Jelous? pergi matai . kbye . tu jeh punn . muahh . 

Sunday, 31 July 2011

Mine

Hai, okey malam ni indah kan ? tanpa gangguan syaitan . haha . biasa lah first ramadhan . waw indahnya . tapi indah lagi cerita aku ni . nak tau ?

-Aku punya kawan(sebenarnya lebih)
-Aku punya (bie)
-Dan aku punya nyawa <3
nak kenal tak dgn dia ?? :D


-Wan Azlan Ahmad
-14 tahun
-SMKT (yang cantik2x dan besar kat atas bukit tu) haha





Since- 2.6.2011
aku cuma nak cakap
Iloveyouujehpun .
ihii, NLY <3


AWASS~!! dah kenal jangan nak gatal2x . aku tampar kau laju2x nanti . hahaha JK

Saturday, 30 July 2011

Story morry maree~

Sabtu, 30.07.2011 .(2 hari sebelum puasa)HAHA
nak tengok tak, tulisan aku kat atas pasir ? hihi
semart kan ? kasut tu ? kasut abg aku, aku cuma pinjam jeh . hihi . well, aku tau nama aku semarrtt gila . kthankss~ muahh . haha

Tuesday, 19 July 2011

True Friends

Hurm, TRUE FRIENDS ? Tak banyak true friend yang ada dalam dunia nie . Aku ? hmm, dalam pencarian ni . Aku rasa semua kawan sama, tak ada beza . yang ada hanyalah, rapat aku dgn diurg semua . So, sekarang aku nak cuba fahami maksud TRUE FRIENDS & BESTFRIENDFOREVER . nak tahu ? antara dua tu, true friends lebih penting . True friend memang susah nak cari, tapi BFF ? BFF, tak ikut pada rupa, perwatakan & budi bahasa .BFF hanylah benda biasa yg  rasa macam penting, tapi tak pun . 


-1 who holds your hands in your problems is a GOOD FRIENDS .
-But, the TRUE FRIEND is 1 who holds your hand more tightly when you say leave me alone .
some tears for this . :'(