BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 31 July 2011

Mine

Hai, okey malam ni indah kan ? tanpa gangguan syaitan . haha . biasa lah first ramadhan . waw indahnya . tapi indah lagi cerita aku ni . nak tau ?

-Aku punya kawan(sebenarnya lebih)
-Aku punya (bie)
-Dan aku punya nyawa <3
nak kenal tak dgn dia ?? :D


-Wan Azlan Ahmad
-14 tahun
-SMKT (yang cantik2x dan besar kat atas bukit tu) haha





Since- 2.6.2011
aku cuma nak cakap
Iloveyouujehpun .
ihii, NLY <3


AWASS~!! dah kenal jangan nak gatal2x . aku tampar kau laju2x nanti . hahaha JK

Saturday, 30 July 2011

Story morry maree~

Sabtu, 30.07.2011 .(2 hari sebelum puasa)HAHA
nak tengok tak, tulisan aku kat atas pasir ? hihi
semart kan ? kasut tu ? kasut abg aku, aku cuma pinjam jeh . hihi . well, aku tau nama aku semarrtt gila . kthankss~ muahh . haha

Tuesday, 19 July 2011

True Friends

Hurm, TRUE FRIENDS ? Tak banyak true friend yang ada dalam dunia nie . Aku ? hmm, dalam pencarian ni . Aku rasa semua kawan sama, tak ada beza . yang ada hanyalah, rapat aku dgn diurg semua . So, sekarang aku nak cuba fahami maksud TRUE FRIENDS & BESTFRIENDFOREVER . nak tahu ? antara dua tu, true friends lebih penting . True friend memang susah nak cari, tapi BFF ? BFF, tak ikut pada rupa, perwatakan & budi bahasa .BFF hanylah benda biasa yg  rasa macam penting, tapi tak pun . 


-1 who holds your hands in your problems is a GOOD FRIENDS .
-But, the TRUE FRIEND is 1 who holds your hand more tightly when you say leave me alone .
some tears for this . :'(

Cinta Allah Yang Abadi

Ada orang cakap cinta tu tak penting . Aku rasa yea . Tapi, semua orang tak boleh lari dari cita kan ? semua orang ada minat someone jugak kan ? So, tak perlu la nak cakap apa2x . Janji cuma 1 je, yang kita perlu ingt iaitu CINTA SELAMANYA KEPADA ALLAH . kan ? Tapi tak bermakna, cinta kepada ALLAH itu adalah untuk semua umat yg digelar islam . Sebab tak semua yg rsa ingin mendekati ALLAH kan ? apa2x pun, kita haram utk sokong perkara tu, so, better berdoa utk diorg yang telah sesat . hurm .. #macam ustazah tak? hihi .