BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 22 August 2011

Coolpix aku . #kdiam :)

HOI ! selamat malam segala ! ^^ 
aku nak cerita ni pasal NiKoN aku . komee nak dengar ke tak ? kalau tak, #pegyymatyy . okey, tuttt ! perhatian ! aku nak cakap sikit ni .. yang catik ke kanan, yang handsome bagai ke kiri, yang muka macam kera tu jgn buat2x tak tahu duduk lagi depan laptop . HAHA . maaf :P
   HOI ! KEDEPAN SIKIT LAH ! TAK DENGAR NANTI !
#bilaakunakmulataktaula xD
okey2x .. aku ada camera . tapi tak mcm kau punya . tapi aku ada la jugak . ewah, pergymaty la. :D
aku punya, kecik . #yg stay depan laptop tuu haa, jangan nak mengutuk ke apa . janji aku ada . kan ada ? ada ke ? kalau ada pergymaty . sikit tak kesah . hihihi maaf :'> nak raya dah ni, maaf la cepat . FISH# xD
Nikon Coolpix L120 front side view black
Add caption
okey, nak tengok ke camera aku ? ni ha .. atas ni . haha . cantik ke ? kecik ke ? PEDULIHAPEHH#  Dah tengok jangan mengutuk . aku sepak kang . :) dah baca pegy main jauh2x . assalamualaikum ya warga emas . HAHAHA :P maaf lagi dan lagi dan pegymaty :)                                                

Sunday, 14 August 2011

Handphone saia~ :'>

Dah 1 minggu lebih, aku tak ada hp . Rindunya la gila ! kalau korg ? apa rasa ? hp tu nyawa aku yg PERTAMA . dan sebab itu aku, tak boleh nak lupakan hp tu . anybody ? tolong aku dapatkan . :'( mcm boleh kan ? Aku harap, aku dapat balik hp aku sebelum raya . 


Ciri2 nyawa saia yang pertama:-
1)warna 'pink' tetap dihati
2)nokia 2690
3)peneman kesunyian *yelasgt


Nak tahu mcm mana hp tu ? ni haa
semart + babi kan ? siapa tak sayang nyawa woii ?!!
selama 1 minggu + lebih2, aku menjadi seorang yang tiada pendirian dan SAKAI ? ! oh yee, aku suka . :'( sekarang, aku kena tunggu tuntutan dari mama and papa aku . HOPE SO diorg tuntut sebelum raya . AMIN~ xD




-->siapa tak tolong doakan, aku sumpah kau mati awal . nak ? HAHA xD . kbye . muahh . aku sayang kau selamanya hp ~! <3

Monday, 1 August 2011

BestFriendNeverDies

Story malam ni, pasal BFF lama aku . nak tau ? follow dulu . kalau tak aku sepak kau kang . haha
Nak kenal ke dgn BFF aku ni ? okey lah, for boy jangan nak gatal sgt lah . dia dah ada pun . hihi


-Rahsiya bt. Wahid
-13 tahun
-SMK Kampung Gelam(peliknyerr)
-Smile =) (kiteorg punya simbol) aww




Saya nak cakap saya sayangg awakk sangat2x !! :

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan . :)

Heyy, assalamualaikum . ^^
pejam,celik,pejam,celik dah pun ramadhan kan ? owkayy .. aku nak cakap Selamat Menyambut Bulan Ramadhan .

Indah kan bila kita puasa ? memang pun . hihi, hari pertama aku puasa dekat Sabah . okey lah, not bad . daripada dekat Perak dulu ? haihh, dah la berbuka jam 7.30 . sabar jeh la ye friend2x aku yg kat Perak tu .                                        
Tadi aku berbuka makan ni je

sedap tak terhingga . HAHA . time aku pergi solat terawih bukan main hebad lagi makcik tu cerita pasal resepi baru dia buat . haha . tapi aku lupa apa resepi dia . memang hebad lah makcik tu .


Tapi tak sehebad aku dgn mama aku . hihi . Jelous? pergi matai . kbye . tu jeh punn . muahh .