BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 22 August 2011

Coolpix aku . #kdiam :)

HOI ! selamat malam segala ! ^^ 
aku nak cerita ni pasal NiKoN aku . komee nak dengar ke tak ? kalau tak, #pegyymatyy . okey, tuttt ! perhatian ! aku nak cakap sikit ni .. yang catik ke kanan, yang handsome bagai ke kiri, yang muka macam kera tu jgn buat2x tak tahu duduk lagi depan laptop . HAHA . maaf :P
   HOI ! KEDEPAN SIKIT LAH ! TAK DENGAR NANTI !
#bilaakunakmulataktaula xD
okey2x .. aku ada camera . tapi tak mcm kau punya . tapi aku ada la jugak . ewah, pergymaty la. :D
aku punya, kecik . #yg stay depan laptop tuu haa, jangan nak mengutuk ke apa . janji aku ada . kan ada ? ada ke ? kalau ada pergymaty . sikit tak kesah . hihihi maaf :'> nak raya dah ni, maaf la cepat . FISH# xD
Nikon Coolpix L120 front side view black
Add caption
okey, nak tengok ke camera aku ? ni ha .. atas ni . haha . cantik ke ? kecik ke ? PEDULIHAPEHH#  Dah tengok jangan mengutuk . aku sepak kang . :) dah baca pegy main jauh2x . assalamualaikum ya warga emas . HAHAHA :P maaf lagi dan lagi dan pegymaty :)                                                

1 comment: