BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 19 July 2011

True Friends

Hurm, TRUE FRIENDS ? Tak banyak true friend yang ada dalam dunia nie . Aku ? hmm, dalam pencarian ni . Aku rasa semua kawan sama, tak ada beza . yang ada hanyalah, rapat aku dgn diurg semua . So, sekarang aku nak cuba fahami maksud TRUE FRIENDS & BESTFRIENDFOREVER . nak tahu ? antara dua tu, true friends lebih penting . True friend memang susah nak cari, tapi BFF ? BFF, tak ikut pada rupa, perwatakan & budi bahasa .BFF hanylah benda biasa yg  rasa macam penting, tapi tak pun . 


-1 who holds your hands in your problems is a GOOD FRIENDS .
-But, the TRUE FRIEND is 1 who holds your hand more tightly when you say leave me alone .
some tears for this . :'(

No comments:

Post a Comment